Det vil alltid mangle en!

Mamma får ikke sove igjen Haakongutt. Jeg prøvde, men etter en time ga jeg opp! Savnet etter deg sliter meg istykker, jeg finner ikke roen mer. Hele meg skriker etter deg, hele kroppen er anspent og jeg føler jeg er ofte langt nede! Langt der nede der det er mørkest å være, men jeg kravler meg opp igjen, et lite stykke før jeg atter en gang ramler ned! Jeg sliter vennen, mamma takler dette dårlig nå. Sorgen gir meg ikke noe pusterom, den skraper meg opp litt etter litt for hver dag som går, den har skarpe kanter som gjør at jeg blør innvendig! 

Kirstimor kom hjem i går kveld. Det gjorde så godt, endelig kunne jeg holde rundt henne og gi henne en varm mammaklem. Men gråten presset på når jeg dekket bordet til fire! Det skulle vært fem vennen, det skulle vært fem. Sorgen viker ikke for gleden ennå. Mulig det er for tidlig, mulig jeg presser for mye. Men jeg er så redd for å såre de andre her hjemme Haakon, jeg må jo være en mamma som er tilstede også. Jeg sliter, det er tungt! 

Du skulle kommet hjem i går du også Haakongutt! Vi skulle ha satt oss i bilen og kjørt til stasjonen, stått på perrongen, strukket halsen med løftet hodet for å få øye på deg så tidlig som mulig. Jeg ville hoppet opp og ned og klappet litt i hendene mens jeg hadde småropt til pappa: «Der, der er han, der kommer han, ser du ham?» Jeg ville ha løpt imot deg, holdt rundt deg med den ene hånden samtidig som jeg hadde gitt deg en varm mammaklem med den andre hånden min på kinnet ditt! Du ville ha gjengitt klemmen og smilt litt oppgitt, men glad for å se gledestårene mine du visste ville komme! Hjemme ville bordet vært dekket til fem og vi ville ha sittet lenge ved bordet og pratet sammen. Pratet sammen om ting dere har opplevd i vinter, ting som har skjedd hjemme og planer for sommeren! Når alt hadde vært ryddet bort, ville jeg ha satt meg i stolen min og kjent på lykkefølelsen av å endelig være en komplett familie igjen. Du vil alltid mangle vennen min, familien min blir aldri komplett igjen, aldri……

624.17 001

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s