Vi møtes igjen Haakon!

God natt, sov godt vennen, mamma elsker deg høyest av alt! 

Jeg klarer ikke mer, jeg klarer ikke å ta farvel mens jeg ligger ved siden av Haakon, det blir for endelig! Så jeg lover ham at jeg skal komme til ham i morgen, før jeg drar hjem! Jeg klarer heller ikke å stanse gråten, tårene sildrer mens jeg gir Haakon det siste kysset! Jeg får følge inn på rommet mitt, beina klarer knapt å holde meg oppreist og jeg gråter bare slik en mamma kan gråte når hun har mistet det kjæreste hun har. Jeg husker ikke så mye av natten, annet enn en samtale med Arne om hvordan vi skulle informere Haakons venner rundt omkring i verden. Nærmere halv ett på natten ble det lagt ut en melding på siden til Haakon om hva som hadde skjedd. Ikke lenge etter begynte meldingene å renne inn på min mobil. Jeg lot dem være. Så kom det en sykepleier inn! De hadde klipt av to lokker av håret til Haakon og lagt de en vakker pose som jeg fikk! Jeg husker jeg knuget disse når jeg la hodet på puta! Jeg må ha duppet litt, men natten ble fryktelig lang og ensom. Søvnen nektet å komme og gråten stoppet aldri. Jeg så bare frem til å møte Haakon igjen før jeg skulle dra!

Timene snegler seg avsted, tid er uvesentlig, ingenting betyr noe som helst! Men jeg begynner å uroe meg over at ingen kommer og henter meg slik at jeg får møte Haakon igjen. Så, langt ut på formiddagen kommer en sykepleier inn med alvorlig mine. De har fått beskjed om at ingen får komme i nærheten av Haakon. På grunn av at han døde av MDMA er det nå satt igang etterforskning! Jeg kan ikke tro det jeg hører og jeg føler de tar fra meg det siste jeg lovte Haakon. Sykepleierne gjør virkelig hva de kan, mer enn man kan forlange, men svaret er og blir nei! Jeg husker jeg har Arne på mobilen, den ligger i senga hvor han prøver å roe meg, men jeg er hinsides all fornuft! Jeg er sint! Jeg forstår ikke! Jeff sitter ved siden av meg i senga og sier han har gjort alt det han kan, men det hjelper ikke meg der og da! Jeg skriker ut min smerte, skriker ut mitt sinne og min sorg! Arne stakkars er hjelpesløs, han når ikke fram! Så får jeg beskjed om at politiet er her og de lurer på om hun kan komme inn! Hun vil stille meg noen spørsmål angående Haakon og jeg må skifte fokus! Jeg kommer ikke på hva hun spurte om, men jeg husker hun gir meg Haakons pass og minibankkort! Jeg ser på bildet av Haakon og jeg hulker, gråten overmanner meg og jeg vil bare se Haakon! Så sier hun at hun har Haakons bagasje med seg, men at jeg ikke kan få den før i morgen kl 08! Da renner det over for meg! Jeg er blindet av sorg, blindet av smerte, de tok fra meg muligheten til å ta et siste farvel, så sitter hun der og sier at hvis jeg vil ha med Haakons bagasje kan jeg ikke dra hjem idag! Jeg er faktisk på vei opp av senga i fullt raseri når Jeff legger den ene armen over nakken min og den andre over beina mine og presser meg ned i senga! Luften går ut av meg og jeg har ikke mer styrke igjen, jeg er tappet. Jeg gir opp! Jeg legger meg ned og gråter, med hårlokkene til Haakongutt i hånden min! Jeg så vidt enser at politibetjenten forlater rommet! Jeg bryr meg ikke! Men ikke lenge etter kommer hun tilbake. Hun ber ydmykt om forlatelse og sier hun har tatt noen telefoner! Hun har med bagasjen. Ikke lenge etter sitter jeg i drosjen, med lokkene til Haakon fortsatt i den ene hånden min!

Kjære Haakon, mamma fikk ikke lov til å ta farvel med deg! Unnskyld for at jeg ikke klarte å gjøre mer for deg! En mamma skal jo fikse alt, men dette klarte jeg ikke Haakongutt! Jeg er så fryktelig lei meg, hadde det hjulpet hadde du fått hjertet mitt! Mamma må dra nå vennen min, men du er med meg, for alltid, i hjertet mitt! Dra opp til stjerna vår vennen, vent på mamma der, vi møtes igjen skjønner du! Jeg vet ikke når, men vi møtes igjen! 

Jeg elsker deg…….

IMG_2782

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s