Russ 2014

 

IMG_0678Året er 2014 og på gårdsplassen vår står det en sliten, gammel van. Haakon og vennene har spleiset og nå står den her. Stemningen er stor og iveren etter å komme igang med mekkingen er så til de grader til stede. De er 7 gutter som står på. Hver ettermiddag og hver helg kommer de fleste. De jobber og står på! Noen kan mye fra før av, andre vet ikke hva en skiftnøkkel er, men det spiller ingen rolle. Alle bidrar der de kan og de holder på til nær midnatt hver helg! Jeg stiller med mat. Ingen av guttene tenker på å ta med matpakke, de kommer tidlig og drar seint. Så jeg bidrar med sjokoladekake, pizza, boller og brus! De fikk til og med servert et tårn av pølser med brød langt etter midnatt når det nærmet seg slutten.

Så etter to forsøk ble russevanen godkjent, samme dag som russetreffet i Stavanger startet. Så gutta lastet opp og dro. Vi hadde god kontakt med Haakon under alle dagene med rulling og alle treffene, men det var en dag jeg ikke fikk svar. Kjente jeg ble urolig da flere av kompisene heller ikke hadde sett noe til ham. Telefonen hadde han ikke ladet så det var nytteløst. Til slutt la jeg ut en litt humoristisk etterlysning på FB, for å ikke virke desperat da! Gutten var på den siste plassen jeg trodde han skulle være, nemlig skolen! 17 mai ble en festdag, sliten, men så fornøyd! Det var en stolt mamma og pappa den dagen. Og når jeg etter noen år spurte Haakon hva den beste tiden har vært kom det alltid Russetiden mamma, den var knall! 

IMG_0721

Det ble en tung dag i dag Haakongutt! PC’n din og mobilen kom fra England. Jeg ble sittende med pc’en i fanget og mobilen ved hjertet og gråte! Du hadde hele livet ditt i den pc’n vennen. Jeg satt og holdt den og skulle så ønske jeg kunne føle noe annet enn en så stor smerte og sorg, men savnet etter deg er fortsatt som et åpent sår. Vi skal ta godt vare på den for deg, vi skal behandle den med respekt, det fortjener du. I morgen blir mamma hjemme vennen. Jeg savner deg og elsker deg så ubeskrivelig høyt vennen! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s