Please, I’m a mom! I can’t let go!

Pårørenderommet blir mindre, veggene kryper nærmere og jeg får problemer med å puste! Jeg har akkurat fått beskjed om at noen minutter til så er det slutt! Haakongutt dør! «Ta nyrene mine, ta lungene, ta hjertet mitt!! Ta alt dere kan, bare la Haakon leve! Han har så vidt begynt på livet, han har så mye han skal oppleve, som han mister hvis dere gir opp nå! Ta hjertet mitt, vær så snill!!»

Døden kom og døden tok. Jeg sitter i gangen, midt på golvet. Jeg klarer ikke å holde telefonen så den ligger på golvet foran meg idet jeg ringer hjem. Jeg husker ikke mye av denne samtalen, bare at det var masse gråt, hysterisk gråt! «Det er over, det er over!»

Haakon, ikke forlat meg nå, jeg trenger deg! Det er så altfor tidlig Haakon, du kan ikke dra nå! Det er feil, mamma og pappa skal dra først! Haakon, kom tilbake til meg, jeg vet ikke hvordan jeg skal puste uten deg!»

Jeg ber om å få gå tilbake til Haakon! Please, I’m a mom! I can’t let go! De forstår og jeg legger meg ved siden av Haakon igjen. Jeg stryker han over håret, kysser ham på kinnet, holder hardt rundt ham, hardt! Kjære Haakon, kom tilbake til mamma! Det er så mye vi har ugjort. Det er så mye vi skal gjøre sammen. Du kan ikke dra, du kan ikke forlate meg vennen!»  Jeg gråter hysterisk, jeg har angst og hjelpesløsheten jeg har følt på får fullt utspring! Mamma skal jo fikse alt, dette klarte jeg ikke! Haakon blør fortsatt og jeg steller ham, men angsten har bitt seg fast. Jeg klarer ikke mer, men jeg klarer ikke å gi slipp heller! Jeg legger hodet mitt på brystet hans for aller siste gang! Jeg stryker håret for siste gang og holder den kalde hånden, for aller siste gang!

Kjære Haakon, mamma elsker deg så inderlig høyt, for evig og alltid vennen min! Dra opp til stjerna vår, den vi har snakket om vet du, så om kveldene når det er stjerneklart skal jeg se opp til deg og du kan smile ned til meg! Ikke glem mamma Haakongutt, for jeg trenger deg i livet mitt! Beklager vennen, unnskyld for at jeg ikke klarte å få deg gjennom dette, men….Haakon, du er med mamma hele tiden! Jeg kommer i morgen og tar farvel, jeg klarer ikke å gi slipp akkurat nå vennen! 

GOD NATT, SOV GODT , MAMMA ELSKER DEG!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s