Test-kit eller holdingsendring?

Jeg tenkte mye på om jeg skulle begynne å blogge så tidlig etter Haakons dødsfall! Vurderte for og imot, vurderte hvor åpen jeg skulle være og hva hensikten med bloggen skulle være! Men for å opplyse alle sammen om farene ved bruk av MDMA så må jeg være ærlig, hvis ikke faller hensikten bort. Det er tøft, jeg har grått hver gang jeg har skrevet et innlegg, men jeg har også grått når jeg har lest noen av kommentarene som har kommet inn.

Jeg klarer ikke å gi slipp på den kommentaren om at jeg har oppdratt mine barn feil ift å ta denne «narkopraten». Her hjemme har vi alltid vært imot narkotika og vi har snakket mye om farene og risikoene man løper ved å begynne med stoff på fester. Men det denne damen altså mener er at Haakon mest sannsynlig hadde vært i live i dag hadde vi kjøpt inn et test-kit og lest oss opp på de forskjellige stoffene som er ute på markedet blant de unge og foretatt et «sikkert» dropp! Hva er det for slags holdning å gi de unge? Alle vet at narkotika er farlig. Alle vet at stoff gir skader og at man i værste fall kan dø. Så skulle jeg da kjøpt et test-kit til mine barn og dermed sagt at nå er det trygt å ruse seg, for nå vet du ihvertfall om det er MDMA eller PMMA du tar! Jeg ble så provosert og sjokkert over en slik holdning, det gjorde meg bare enda mer sikker på at vi må ut blant folk, til de unge og foreldregenerasjonen og heller endre holdningene enn å legge til rette for «trygg» rus! Det er ingen rus som er trygg. Alle kommentarer som blir skrevet må jeg godkjenne! Og jeg godkjente bl.a. denne kommentaren for å vise folk der ute hva slags holdninger noen voksne faktisk har til narkotika. Men noen har jeg slettet, jeg legger ikke ut en brukermanual på hvordan man skal ta MDMA «trygt», ei heller linker opp til steder hvor man kan kjøpe test-kit!

Jeg legger meg hver kveld med god samvittighet om at jeg ihvertfall har prøvd å gi ungene mine gode og sunne holdninger ift. narkotika. Vi mistet Haakon, men jeg skal gjøre det jeg kan for å hindre at flere dør av såkalte «trygge» stoffer!

MDMA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s