Hjertesorg!

Først av alt, TUSEN TAKK FOR ALLE DELINGER!

Jeg er overveldet over responsen på «Fuck MDMA!» I skrivende stund er det 110 301 personer som har klikket seg inn på innlegget mitt! Og det er mye takket være dere som har delt! Og uten delinger er det verre å få ut budskapet! Og når vi er inne på budskap, så har jeg i løpet av disse dagene fått en del kommentarer! Noen forteller meg at Haakon ikke kunne dø av MDMA, men at han hadde tatt PMMA istedet. Vel, jeg sitter med obduksjonsrapporten foran meg, og jeg kan meddele alle skeptikere som påstår at MDMA ikke er så farlig, at Haakon døde av rent MDMA. Det var ikke funn av noe annet narkotikum eller alkohol, kun MDMA! Jeg har også fått beskjed om at jeg driver skremselspropaganda! Hvis det hjelper noen i å tenke seg om så gjerne kall det det for meg! Så driver jeg også med feilinformasjon. Jeg vil dere skal vite at jeg skriver fra hjertet, for det vi opplever nå som familie er så opprivende og sorgen er så stor, jeg vil at så mange som mulig får vite det vi vet og at vi kan dele vår erfaring med så mange som mulig slik at risikoen for dødsfall blir kjent. MDMA dreper, narkotika dreper! Det har gjort det, det gjør det og kommer til å gjøre det! Men uten informasjon om farene kommer flere til å prøve det! Hittil har jeg kun skrevet om Haakon og Haakon sine skader!

Jeg blir spurt om å bli med inn på pårørenderommet. Jeg vil ikke, det er aldri noe positivt å få der inne. Jeg prøver å stålsette meg for hva som kommer, men jeg er så sliten! Jeg setter meg ytterst på stolen, ved siden av meg sitter en sykepleier og foran meg sitter behandlende lege. Hun er fryktelig alvorlig, men med omsorg i blikket! Jeg trekker pusten, venter…! «Hjertet til Haakon er nå så svakt, at hvis det stanser så kommer vi ikke til å starte gjennopplivning!» Jeg gråter, jeg hikster! «Vi kan ikke bare gi ham opp?» Jeg har vondt for å puste, men likevell så blir jeg så fryktelig sinna!  «Hva i helvete mener du? Da kommer jeg til å gjøre det!» Jeg roter med språkene, jeg brøler mens jeg føler at det lille av energi jeg fikk av sinnet forlater meg! Jeg begynner å trygle, jeg drar i skjorta til sykepleieren og bønnfaller ham å hjelpe meg, si at det ikke er sant. Jeg må snakke med Arne, jeg må ut! Idet jeg går ut snur jeg meg mot legen og sier » Jeg forstår hva du sier, men mammahjertet forstår ikke!» Legen gråter idet jeg går ut! Jeg snakker med Arne i ca 10 minutter i gangen. Jeg må tilbake til Haakon, så jeg tørker tårene og retter meg opp! Jeg må få Haakon til å kjempe!

Når jeg kommer inn på intensiven ser jeg forhengene rundt Haakons seng er trukket for! Jeg faller, jeg er sikker på at jeg har kommet for sent og at Haakon døde mens jeg var i gangen! Jeg klarer ikke å puste, gråten tar helt overhånd, jeg er så fryktelig redd! En sykepleier løfter meg opp og fører meg bort til en stol. Jeg tør ikke spørre om Haakon er død! Han kan ikke ha dødd uten meg i nærheten! Hun gir meg en colaboks, ber meg drikke! Pga av det svake hjertet måtte de gå inn å tømme væske ut av området rundt hjertet, hvis ikke hadde det stoppet! Jeg mister colaboksen i gulvet, jeg skjelver for mye til å holde den! Haakon er ikke død, ennå!

Vi savner deg vennen!

Endelig russ

En kommentar om “Hjertesorg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s