Det aller siste ordet!

Jeg har aldri likt tatoveringer. Ikke misforstå meg, det er kunst det de holder på meg, jeg har bare ikke likt bildene på hud. Helt til jeg for snart to år siden begynte å tenke på å skaffe meg en. En tatovering som skulle beskrive min kjærlighet til ungene mine. Etter ca 8 måneder med fundering la jeg det fram for resten av gjengen. Jeg måtte tåle en del pepper for at jeg hele tiden har sagt at jeg ikke liker tatoveringer. Jeg reddet meg inn med temaet mitt. Så fikk jeg verdens beste morsdagsgave i 2017. Ungene gikk sammen og spleiset på en tatovering til mamman sin. Det ble hjerter. 3 hjerter = 3 unger.

Det nærmer seg ubønnhørlig slutten. Jeg har panikkangst, jeg gråter og hikster. Jeg ligger ved siden av Haakon i senga, jeg har hodet hans på armen min og hånda mi ligger på hjertet hans. Jeg kjenner slagene og ber om ett til etter hvert slag….vær så snill, gi meg et slag til! Det er så fryktelig mye jeg skal si, på altfor kort tid. «Mamma elsker deg Haakongutt!» Jeg hiver etter pusten mens jeg enda en gang kjenner et slag. Jeg kysser ham på kinnet, på panna, jeg stryker ham over håret mens jeg forteller ham hvor mye han betyr for oss alle og hvor høyt vi elsker ham og hvor mye vi kommer til å savne ham. Jeg har nå fullstendig panikk, jeg aner ikke når det er slutt, bare at det er snakk om et slag eller to til. Jeg knuger ham inntil meg, kysser ham igjen mens jeg hikster «Ikke glem mamma Haakongutt for jeg trenger deg i livet mitt!» Så var det siste slaget slått!

Jeg elsker deg Haakongutt!

dscn0581.jpg

 

En kommentar om “Det aller siste ordet!

  1. Er så utrolig stolt av deg Mona at du gjør dette , setter så ord på det du og dere er gjennom ❤Du skriver så fint og sterkt ❤ Stå på Jeg vet du vil klare dette ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s