Velkommen!

Du er nå kommet til  «Monas blogg» på siden «Fra Dobbel A Til Å». Du kan også velge fra menyene ovenfor.

På «Monas blogg» kommer jeg til å skrive om livet mitt etter at Haakon døde. Jeg har sett etter sider som kan gi meg inspirasjon og motivasjon til å gjøre ting som kan få min hverdag til å fungere litt bedre, på sikt, men har vel ikke funnet noe som passer meg. Derfor kommer jeg til å skrive om ting som virker/virker ikke for meg og hva jeg selv gjør for meg selv og andre i familien for å prøve å leve i hverdagen, og ikke bare å være tilstede. Jeg håper at andre i lignende situasjoner kanskje finner «Monas blogg» inspirerende nok til å finne tilbake til gleden ved å leve, sammen med meg.

Jeg vil også komme med innlegg som omhandler MDMA og andre narkotiske stoffer, faktaopplysninger og informasjon hentet fra narkotikapolitiet, media, offentlige aktører og andre instanser.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s