Vi trenger din støtte

Fra Dobbel A til Å er registrert i frivillighets- og enhetsregisteret med organisasjonsnr.: 920 898 343. Det tas ikke ut midler til lønn. Les organisasjonens vedtekter HER. Vedtektene er registrert i Brønnøysundsregisteret.

Fra Dobbel A til Å skal arbeide for å bevisstgjøre ungdom i ungdomsskolen og VGS og foreldre om farene ved bruk av narkotika. Vi bruker vår egen opplevelse ved å ha mistet vår sønn, Haakon 21 år til førstegangsbruk av MDMA. Foredraget vårt er faktabasert, det er følelsesmessig og det er fra virkeligheten. Vi legger ikke skjul på noe og tilhørerne får hele historien fra et foreldrepar som har mistet det aller kjæreste.

For å oppnå denne målsettingen pådrar vi oss betydelige reise- og oppholdsutgifter. Enten vi besøker ungdomsskoler eller videregående skoler, har disse som oftest liten mulighet for å betale, slik at vi får dekket våre utgifter. Derfor ber vi om din støtte, slik at vi kan fortsette dette viktige arbeidet.

Du kan støtte oss med:

Vipps til 524251 eller til konto nr.: 4212.37.95010

Ingen bidrag er for små og alle bidrag verdsettes!

Bor du i utlandet og ønsker å støtte oss? IBAN: NO7842123795010  SWIFT: SPTRNO22

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s